مشاوره حقوقی رایگان - درخواست رجوع بخشش ارثی پدری به برادران

باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت شما ما برادر خواهران از دو مادر بعد از فوت پدرمان از روی دل گرمی وکوچک بودن برادر خواهران ما برادرو خواهران زن اول ارثی پدریمون را به آنها بخشیدیم امروز پشیمانیم وفقط یک دست نوشته داریم وبدون قید هیچ مبلغ یا چیزی لطفاً راهنمایی

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هبه قابل رجوع است تحت شرایطی میتوانید رجوع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بخشیده باشید و اموال موجود باشد می توانید رجوع کنید