مشاوره حقوقی رایگان - بخشش سهم الارث

با سلام و خسنه نباشین
چند سال بعد از فوت پدرمون بنده دست نوشته ای تنظیم کردم به برادرانم دادم که محتوی دست نوشته این بود اگه برادرام از ارث پدری مون سهم شان را میخواد من خانه و ملک پدری بفروشم و سهم شان رو بدم ولی اگه از ارث پدری سهم شان رو نمیخواد و به بنده میبخشن و تا آخر عمرشان انها و فرزندانشان چیزی به عنوان ارث پدری از من نمیخوان در حضور شاهدان اثر انگشت و امضا بزنن
انها هم گفتند ما هیچی نمیخواهیم و تعهد دادند و اثر انگشت زدند گه ما به هیچ وجه چیزی نمیخواهیم
حالا چند سال از اون دست نوشته گذشته و برادرام درخواست ارث میکنن و از بنده شکایت کردند
آیا اون دست نوشته در دادگاه معتبر هست یا خیر ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید مفاد اقرارنامه بررسی گردد
ولی اگر اقرارنامه به همین صورت
که شما اعلام کرده اید تنظیم شده باشد اقرارنامه مشروط است و قابل استناد نیست

و شما نمی توانید در مراجع قضایی به مفاد اقرارنامه استناد نمایید اگر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً قابل استناد است. بستگی به مفاد آن دارد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
می‌توانند از هبه رجوع کنند . و درخواست ارثیه نمایند .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید به اقرار نامه مذبور در دادگاه استناد کنید لیکن برای اظهارنظر دقیق باید متن اقرار نامه و نیز عنوان شکایت ایشان برسی گردد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اصولا اصل بر صحت سند و قابلیت استناد می باشد ولیکن اظهارنظر دقیق منوط به بررسی مدارک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما عرض کنم می بایست مدارک شما را بررسی کنم اما مطابق اظهارات شما این اقرار نامه‌ای که شما می فرمایید مشروط می باشد و قابل استناد کردن نیست �می توانید جهت   مشاوره بیشتر از طریق سایت دادسرا استفاده کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله معتبر است .
و طبق ماده 1301 قانون مدنی : امضایی که در روی نوشته یا سندی باشد بر ضرر امضاءکننده دلیل است.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام هرچند اظهارنظر دقیق منوط به بررسی مدارک است ولیکن اگر در قالب هبه باشد،هبه قابل رجوع است

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام بله هبه قابل رجوع است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بخشش وهله قابل رجوع هست مگر اینکه شما ارث پدری را تبدیل کرده باشید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام بله معتبر است.در صورت امکان از خدمات وکلای دادگستری استفاده نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است...