مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از بخشش اموال

با سلام
پدر بزرگ من 35 سال پیش از دنیا رفتند.
مادرم سهم ارث خود را به مادربزرگم و برادرانش در ازای یک النگوی طلا بخشیده و یک مصالحه نامه بین خودشان نوشته اند.
دایی بنده هیچ وقت اون النگویی که قول داده بودند رو به مادرم نداده.
بعد از مرگ مادربزرگم, مادرم سهم الارث خود را میخواهد. ایا میتواند از بخشش سهم الارث و هبه خود رجوع کند یا خیر؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام مادر شما بخشش ننموده بلکه مصالحه نموده و یکطرفه نمی تواند از مصالحه،برگردد،مادر شما،از وارثین،تقاضای النگو را بنماید، ضمنا سهم مصالحه شده مادر به مادربزرگ،وکل اموال بجای مانده از مادر بزرگ را،مادر شما، به اندازه سهم خود،به ارث می برد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به صلح نامه تنظیمی اکر خق فسخی در صلح نانه قید شده باشد میتواتد صلح را فسخ نماید در غیر اینصورت باید مطالبه معوض ان را که همان النگو می باشد درخواست نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر بخشش و هبه باشد بله ولی اگر صلح باشد خیر.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
مورد شما هبه نبوده است پس رلهی جز دریافت سهم ارث مادر خود و ان النگو را ندارد.