مشاوره حقوقی رایگان - مشاغل سخت و زیان آور

با سلام و خسته نباشید
سوال اول اگر در قراردادهای پرسنلی که عناوین شغلی در انها با شغل تایید شده به عنوان سخت و زیان آور مطابقت نداشته باشد و زمان کافی برای گرفتن کد جدید با ان عنوان شغلی وجود نداشته باشد چه باید کرد ؟
سوال دوم اگر در قرارداد فرد عنوان شغلی در سالهای قبل مثلا 15 سال پیش که هنوز امکان ثبت وجود نداشته و بصورت دستی بوده نوشته نشده چه حکمی در بر آن صادق است؟ آیا شغل سخت و زیان آور به آن افراد میخورد و محاسبه میشود یا نه ؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، 1-سئوال مبهم است و آنچه کارفرما به عنوان ، عناوین شغلی برای بیمه رد می کند ملاک عمل است. 2- اگر کارشناس اداره کار و تأمین اجتماعی آن کار به عنوان کار سخت وزیان آور تشخیص دهند آن کار جزء کار سخت وزیان آور است. و در صورت عدم حضور