مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید امضا

سلام وعرض ادب واحترام
بنده حدودا3سال ازدواج کردم پدرخانم ازبنده چک سفید امضا گرفتن الان من تهدید میکنن که چک خرج میکنن متاسفانه بنده سندی ازایشون بابت چک سفید ندارم فقط ته دسته چک نوشتم بابت ضمانت وام ازدواج تحویل پدرزنم هیچ گونه امضا و دست خطی ندارم که اثبات کنم دیشب باباجناقم ریختن منزلم من کتک زدن و ابروی راستم پاره شده بخیه زدن زن وبچه ام به زور ازمنزلم بردن من یک منزل قولنامه ای خریدم وکل مبلغ خونه بایک فقره چک به نام فروشنده و بقیه مبلغ دراملاک کارت کشیدم متاسفانه ملک 6دانگ به نام زنم کردم الان بابت این ها من تهدید به طلاق و ازخونه بیرون انداختن میکنن و تمام وسیله های منزل خودم خریدم جهاز ندادن اگرراهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در خصوص چک، دادخواستاسترداد لاشه چک بدهید. در خصوص منزل می توانید دادخواست مطالبه وجه بابت قرض خرید خانه به همسرتان را بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان سواستفاده از سفید امضاء شکایت کنید.
ولایت منزل بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست ابطال معامله صوری بدهید