مشاوره حقوقی رایگان - عدم اشتغال زوجه ناشزه

سلام
زوجه تاکنون با توجه به صورتجلسه در دادگاه حاضر به تمکین نشده است ونیز مهریه خودش را داره دریافت می کنه هم چنین من یک اظهار نامه بابت نارضایت اشتغال ایشان براشون ارسال کردم می تونم با توجه به ناشزه بودن زوجه اقدام به دادخواست عدم اشتغال زوجه بشم ممنون میشم ارائه طریق کنید.

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

سلام در صورتی که ابتدای ازدواج همسرتون شاغل بودند و همچنین شغل ایشان منافی مصالح وشئونات خانوادگی نباشد خیر اما در هر حال نظر قاضی دادگاه ملاک خواهد بود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا - حق اشتغال جز حقوق اساسی و اولیه بشر است. ثانیا- بسته به این دارد که شغل ایشان چه باشد؟! آیا منافی عفت است یا خیر؟!

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اشتغال ارتباطی به تمکین ندارد ولی اگر اشتغال ایشان منافی مصالح خانواده باشد میتوان دادخواست منع عدم اشتغال تقدیم نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام صدور حکم به عدم اشتغال زوجه
، بستگی به نوع شغل زوجه ، و سایر موارد خواهد داشت