مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ دیه

سلام من هفته پیش تصادف کردم باسه نفر
دوتاشون شکستگی دارند
یکیشون بعد یه هفته تو بیمارستان فوت کرد الان چی میشه

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید رسیدگی انجام شود به متوفی دیه کامل تعلق می گیرد و به مجروحین بر اساس نظر پزشکی قانونی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شخص مقصر می بایست دیه اشخاص را پرداخت کند.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.در صورت شکایت وراث متوفی رسیدگی و دیه تعیین میگردد و در مورد دو شخص دیگر نیز دیه باید پرداخت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بیمه خودرو ، دیه را تا سقف تعهد ، پرداخت خواهد کرد و به علت
فوت زیان دیده مجازات حبس خواهید داشت و برای
عدم صدور حکم حبس ، باید لایحه دفاعیه دقیق حقوقی تنظیم و به دادگاه
ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه باید پرداخت بشه مجازات حبس نیز تعیین میشه که معمولا اجرای مجازات معلق میشه