مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

در صورت توافق دختر و پسر برای طلاق توافقی میتوانند از دادسرای محل زندگی پسر اقدام کنند؟

پاسخ ها :

مژگان ميرنظامي

سرکار خانم مژگان ميرنظامي :

سلام
خير از دادگاه خانواده اقدام كنيد

پرسشگر :

اگر آدرس محل زندگی دختر را آدرس یکی از فامیل های دختر اعلام بشه که تو همون شهر (محل زندگی پسر ) هست، اونوقت میشه از اون محل اقدام کرد؟

یک وکیل

سلام شما میتوانید هم به دادگاه خانواده محل زندگی خودتون و هم همسرتون به انتخاب خودتون اقدام کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،فقط ازطریق دادگاه خانواده محل عقدویامحل سکونت زوجه

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق درصلاحیت دادگاه خانواده است نه دادسرا
ابتداعابایدبه مراکزمشاوره مراجعه کنید وباگواهی مرکزمشاوره مبنی بردرخواست طلاق به دفاترخدمات قضایی مراجعه کنید وباارایه دادخواست پروندتون روبه دادگاه خانواده ارسال کنند دعوارا میتوانید درمحل اقامتگاه پسر یادخترمطرح کنید