مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام و خسته نباشید همسر من دادخواست تمکین داده آیا من می توانم با توجه به این که یک بار جلوی درب منزل آمده و اقدام به دعوا نموده و من هم شکایت دادم برای فحش هایی که به من و خانواده داده و این که به صورت پیامکی مرا تهدید کرده که طلاق نمیدهم اما زجرت میدهم و کلی ناسزا گفته و از همه مهم تر ما در عقد به سر میبریم می توانم این دلایل را در دادگاه مطرح کنم و آیا از من این دلایل قبول می شود؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شمااگر در عقد به سر میبرید میتوانید از حق حبس استفاده کنید و تمکین نکنید.

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

با سلام
شما اگر زندگی مشترک را آغاز ننموده اید ودر دوران نامزدی بسر میبرید میتوانید از حق حبس استفاده نموده و تا دریافت کامل مهریه تمکین ننمایید در غیراینصورت وشروع زندگی موارد فوق دلیل قانع کننده برای عدم نمکین نبوده وفقط میتوانید شکایت دایر بر توهین وتهدید به طرفیت همسرتان مطرح نمایید.

یک وکیل

سلام. چنانچه در دوران عقد از همسرتان تمکین خاص ننموده اید می توانید طب نظر همکاران از حق حبس استفاده کنید و اعلام نمایید تا دریافت کامل مهریه( به شرط عندالمطالبه بودن) از ایشان تمکین نمی کنید در غیر اینصورت موظف به تمکین خواهید بود و در مورد پیامکها و بقیه مسائلی که مطرح کردید حق شکایت خواهید داشت که البته توصیه می شود در مسائل خانوادگی با یکدیگر توافق و مصالحه نمایید زیرا جز شروع لجبازی و ایجاد آزار و اذیت برای هر دو طرف نتیجه ای در بر نخواهد داشت.

یک وکیل

خانم محترم
زندگی با یک دعوا بهخواهد ختم شود که زندگی نیست با طرح شکایت و دادگاه و ..... جز اینکه همه چیزو نابود کنین و هنوز سر خونه بخت نرفته اسم بیوه رو خودت بزاری چه چیزی عایدت میشه
به جای اینکارها و رفتن تو این سایت و اون سایت و صدتا سوال الکی پرسیدن آستانه تحملت رابالاتر ببر و مشکلات زندگیت را خودت حل کن
آیا مادر و مادر بزرگ خودتان هم مثل شما فکر میکردن و با یک داد زندگی را نابود میکردن
پس دوست عزیز به جای این کارها و خطبه گوش کردنهای الکی بچسب به زندگیت اگه شوهرت آدم خوبیه خوبیهاشو نگاه کن نه احساسات بچه گانه اش را
الان شوهر خوب کم پیدا میشه از دستش بدی به پنج دقیقه نرسیده قاپیدنش