مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در سند

باسلام من یک آپارتمان پیش خرید کردم درسال 96 ملک فوق سند مادر نداشته وسازنده بدون اینکه سند به نامش باشدجواز گرفته ساختمان رااتمام رسانده البته درمشارکت نامه قید شده که پس ازاتمام فونداسیون سه دانگ به نامش بزند که نزده الان بنده بعد ازچهارسال به ما جواب سربالا میدهد مالک زمین هم خط ونشان می‌کشد بنده هم کد رهگیری گرفتم هم قولنامه گرفتم روزی هم 50هزارتومان ضرر زیان نوشتم چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،اگر ملک موصوف سند مادر دارد،علیه سازنده و مالک ،دادخواست الزام به اخذپایان کار و صورتمجلس تفکیکی و تقسیم نامه و الزام به تنظیم و انتقال سند رسمی و مطالبه وجه التزام روزی 50ت را تقدیم دادگاه کنید،

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مطالبه خسارت قراردادی بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه خسارت قراردادی بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید