مشاوره حقوقی رایگان - تعداد دفعات اعسار

با سلام
من در پرونده حقوقی مطالبه خسارت برای طرف مقابل حک جلب گرفتم و ایشان هفت مرتبه درخواست اعسار دادن که همگی بدون تجدیدنظر خواهی رد و قطعی شد.
هیچ محدودیتی برای ثبت اعسار در نظر گرفته نشده آیا ؟؟ یعنی هزار بار درخواست بده تا بالاخره قبول بشه ...

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصورتیکه ایشان با عمد دادخواست اعسار میدهند میتوانیداگر دعوای اعسار ردّ شود، دادگاه در ضمن حکم به ردّ دعوا، مدعی اعسار را به پرداخت خسارات وارد شده بر خوانده دعوای اعسار مشروط به درخواست وی محکوم می‌کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر اعسار امری است حادث و قابل طرح به دفعات

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

محدودیت ندارد.اما عادتا پس از سه بار رد شدن به گونه نشان دهنده اطاله دادرسی ونوعی اذیت وآزار است....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
در صورت رد اعصار درخواست جدید بدون ارائه دلیل نتیجه ای ندارد و شما میتوانید اموال وی را توقیف و اگر اموالی ندارد میتوانید حکم جلب بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر با گذشت زمان میتوان درخواست مجدد داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر محکوم میتواند دادخواست اعسار را اقامه نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اعسار امری حادث است این است که امکان درخواست مجدد هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
محدودیت ندارد ولی شما باید درخواست جلب وی را نمایید