مشاوره حقوقی رایگان - ساخت زمین پدری

من یک طبقه از منزل پدری راساختم وبه مدت 14سال انجا زندگی کردم چندنفر از همسایگان راراوی کردم که دست نوشت بنویسند که یک طبقه ساخته ام انکارنمیکند ولی نه اجازه میدهد اجاره بدهم ونه دست نوشت میدهد پدرم میگویند چون 14سال ساکن بوده ای حتی اجاره هم باید بدهی وطلبکارهم هستم میخواستم ببینم ایا صحت دارد برای درخواست یه طبقه ازساختمان چه کاربکم راه قانونیش رابلد نیستم خودم تک پسرخانواده هستم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال تا زمانی که نوشته ای نگیرید پدرتان میتواند مانع اجاره و هر اقدام شما شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتوانید اثبات مالکیت اعیانی طبقه دوم را در دادگاه ثابت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای ساخت باید ثابت کنید که اذن در ساخت و ساز داشته اید ولی برای زمین باید اجرت المثل بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مالکیت خود را اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متوجه سوالتان نشدم لطفا مجددا اصلاح و مطرح کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید هزینه هایی که بابت ساخت طبقه نموده اید رادادخواست مطالبه این هزینه‌ها را تقدیم نماید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ظاهراً میتوانید هزینه هایی که برای ساخت ملک نموده اید از پدر مطالبه کنید ولی صرف ساختن ساختمان دلیل مالکیت سازنده نیست