مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت مهریه

با سلام. در حکم اجراییه که برای من ارسال شده متن زیر آمده: محكومٌ عليه مكلف است از تاريخ ابلاغ اجرائيه : -1 ظرف ده روز مفاد آنرا بموقع اجرا گذارد (ماده 34 قانون اجرای احكام مدنی). 2-ترتيبي براي پرداخت محكومٌ به بدهد. 3-مالي معرفي كند كه اجرا حكم و استيفا محكومٌ به از آن ميسر باشد. چنانچه خود را قادر به اجراي مفاد اجراييه نداند بايد ظرف سي روز كليه اموال خود را شامل تعداد يا مقدار و قيمت همه اموال منقول و غير منقول، به طور مشروح مشتمل بر ميزان وجوه نقدي كه به هر عنوان نزد بانكها و موسسات مالي و اعتباري ايراني يا خارجي دارد به همراه مشخصات دقيق حسابهاي مذكور و كليه اموالي كه او به هر نحو نزد اشخاص ثالث دارد و كليه مطالبات او از اشخاص ثالث و نيز فهرست نقل و انتقالات و هر نوع تغيير ديگر در اموال مذكور از زمان يك سال قبل از طرح دعواي اعسار به ضميمه دادخواست اعسار به مقام قضائي ارائه نمايد و الا به (درخواست محكوم له بازداشت مي شود (مواد 8 و 3 قانون نحوه اجراي محكوميت مالي 1394 حال تکلیف من چیست؟ سوال اصلی من این است که مدت ده روزه باید درخواست اعسار بدهم یا در مدت 30 روزه؟؟؟؟؟؟هنگام اعسار چه مدارکی نیاز است. با تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

در مدت 30 روز پس از ابلاغ.داوخواست اعسار معمولا به همراه استشهادیه ای که حداقل به امضای دو نفر رسیده باشه مطرح میشه.برای نوشتن متن استشهادیه حتما با یکنفر وکیل مشورت کنید