مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های مربوط به قسمت مشاع

سلام. ما یه 9 واحدی تو ساختمان هستیم که یه واحدمون 150 متری هستش بقیه 70 متری و 80 متری. الان به اتفاق آرا تصمیم گرفتیم که روی دیوار حیاطمان را نرده بزنیم و برای هر واحد یه مبلغ ثابت در نظر گرفتیم که باید پرداخت کنیم. و اما مشکل ساختمان اینکه واحد 150 متری باید اندازه 70 و یا 80 متری پرداخت کنن یا دو برابر ؟ و اینکه در مورد ایزوگام بالا پشت بام چگونه میشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید و اینکه با چه مدرکی میتونیم ثابت کنیم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
مستندا به ماده 4 از قانون تملک آپارتمان ها سهم هر واحد در هزینه مشاعات به نسبت مساحت قسمت اختصاصی به مجموع مساحت قسمتهای اختصاصی تمام ساختمان می باشد.