مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کرکره در آپارتمان

باعرض سلام ما ساکن آپارتمان 5 واحدی هستیم 4سال است وهمگی مالک هستیم وهرکس پارکینگ مجزا دارد .از همان اول سکونت تنها واحدی که ماشین نداشت ما بودیم وهیچ استفاده ای تا حالا از کرکره نداشتیم درحالی که واحدهای دیگه میهمان وداماد ها هم ماشین میاورندولی مدیریت هزینه های تعمیرات کرکره را بعنوان مشاع بودن از ما میگیرد واگر هم حرفی از ندادن بگویم برخورد شدید از طرف همسایه داریم لطفا مرا راهنمایی کنید همه هزینه ها هم تا کنون پرداخت شده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر جز مشاعات باشد که باید پرداخت شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
درب پارکینگ جزو مشاعات است حتی اگر استفاده کنید باید هزینه ها را پرداخت کنید . علی ایحال صحبت کنید نصف هزینه از شما بگیرندد