مشاوره حقوقی رایگان - سیمان کاری دیوار بغل آپارتمان

باسلام. اینجانب در یک مجتمع چهارده واحدی پنج طبقه مالک و مدیر هستم موقع ساخت این مجتمع ساختمان بغل دست دو طبقه بوده که در زمان اتمام ساخت مجتمع آن قسمتی از دیوار مجتمع که مشرف به ساختمان بغل دست است از پشت سیمان کاری نشده ولی بقیه دیوار مجتمع توسط سازنده سیمان و ایزوگام شده است حالا بعد از گذشت چند سال ساختمان بغل دست تخریب کرده مشغول ساخت و ساز جدید است لذا آن قسمت از دیوار مجتمع که قبلاً سیمان نشده بود قابلیت دسترسی دارد و باید سیمان شود در جلسه ای که با حضور مالکین مجتمع داشتیم توافق بر انجام سیمان کاری وجود دارد ولی تعدادی از مالکین میگویند باید هزینه سیمان کاری بین واحدهایی که در ان قسمت دیوار دارند تقسیم شود و عده ای دیگر از مالکین میگویند دیوار مشاع کل ساختمان است و همه مالکین باید هزینه را پرداخت نمایند لطفاً راهنمایی بفرمایید. ممنون و متشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نما واطراف ساختمان جز مشاعات وهزینه ان بین مالکین قالل تقسیم می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

همه مالکین باید هزینه را پرداخت نمایند