مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حیاط اختصاصی

با سلام. بنده یک خونه همکف خریداری کردم. که حیاطش فقط دست خودمه و سرویس بهداشتی این خونه هم توی حیاط هست. اما توی سند حیاط برای این واحد ثبت نشده. کلا سه واحد هستیم. آیا میتونم استفاده شخصی ازش داشته باشم؟ مثلا میز یا تخت بذارم؟ یا یه سقف پارچه ای برای گلها بزنم؟
ورودی به این صورته که اول درب پارکینگ همه واحد ها هست. بعد راه ورودی خونه من. بعد هم از سالن خونه من به حیاط راه داره
ممنون

پاسخ ها :

امین بویک

جناب آقای امین بویک :

اگه صرفا از خونه شما راه داشته باشه میتوانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر حیاط جز مشاعات است و هر گونه تصرف در مشاعات باید با رضایت
همه مالکان باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما صرفا می توانید استفاده نمایید اما هر گونه دخل و تصرفی و تغیری نیاز به رضایت تمام مالکین دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این قسمت جز مشاعات هست ولی فقط شما حق استفاده دارید و تصرفاتی مه به ضرر دیگران نباشد جایز است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جز مشاعات است و نمی‌تواند بیش از حد متعارف از حیاط استفاده نماید مگر با اجازه سایر مالکی