مشاوره حقوقی رایگان - حیاط اختصاصی

من طبقه همکف اپارتمانی سه طبقه رو خریداری کردم که در مبایعه نامه حیاط و درب مستقل برای من لحاظ شده و هر دو طبقه اینو میدونن منتها الان طبقه سه اجازه دیوار کشی به من رو نمیدن. در صورتی که حیاط من خللی به راه پله ایجاد نمیکنه. و سرویس بهداشتی من در حیاط است. و کلا از اول مبنا بر این بود جدا کنم. مالک که در طبقه دوم هست تصدیق به عمل من میکند ولی طبقه سه مشاع بودن حیاط رو خواستارس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای اینکه بخواهید قسمت های مشاع را هر اقدامی انجام دهید باید رضایت ایشان باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید رضایت تمامی همسایگان اخذ شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حیاط جز مشاعات است و نمی توان تصرف کرد و همه واحد ها حق استفاده دارند.

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

هر گونه اقدام مادی در مال مشاع نیاز مند رضایت تمام شرکا می باشد