مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مستقل

من طبقه همکف اپارتمانی رو خریدم. که در مبایعه نامه قید شده، حیاط مستقل با متراژ24متر و درب مستقل، که قرار بود در رو خودم نصب کنم تا حیاط جدا شه چون سرویس بهداشتی من در حیاط است. و خللی بر راه پله ایجاد نمیکند. و مالکین بر این موضوع واقف بودن. الان طبقه سه با زرنگی حیاط من رو مشاع قلمداد میکند. ولی طبقه دو اذعان میکنه حیاط برای بنده است.
من میتونم دیوار بکشم تا از راه پله جدا شه حیاطم و بتونم راحت استفاده کنم؟!؟!

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به آنچه در صورتمجلس تفکیکی ساختمان قید شده مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مجدد سوال شما تکراری است خدمتتان عرض شد نیازمند رضایت تمام مالکین است است مگر در مساحت اختصاصی خود بخواهید تغییراتی دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به صورت مجلس تفکیکی ساختمان مراجعه کنید علی القاعده حیتط مشاع و متعلق به همه مالکین است و استفاده اختصاصی از ان ممنوع است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید صورت مجلس تفکیکی بررسی شود