مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام پسرم

سلام پسرم 9سالشه طبق خوابی ک همسرم دیداسمشوگذاشت امیرعلی..هم اینکه یکی علی صداش میکنه یکی امیر یا امیرعلی. خودش اصلا دوست نداره وناراحته.من خودم دانیارصداش میزنم ایاامکان تغییرنامش هست به دانیار؟باتوجه به اینکه برای مهاجرت هم اقدام کردیم امیرعلی خیلی سخته برای تلفظ درکشوردیگه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر درخواست حذف یکی از دو جز را بدهید موافقت میشه ولی برای تغییر نام چون جز اسامی مذهبی است احتمال موفقیت کم هست

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

بعد از بلوغ ایشان شخصا می‌تواند برای تغییر نام اقدام نمایید. در حال حاضر امکان این موضوع مطابق با رویه موجود نمی‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله تغییر نام امکان دارد ولی باید دلیل داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق ثبت احوال ودر صورت عدم موافقت دادگاه اقدام نماییذ