مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام
من خانم 29 ساله تقربا 5 ساله که ازدواج کردم یک پسر 7 ماهه دارم
خانواده همسرم بی نهایت تو زندگی من دخالت میکنن و همسرمم درواقع برای درست شدن اوضاع کاری نمیکنه
خانوادش به من و خانوادم بی احترامی میکنن و این مسئله شده اختلاف بین من و همسرم و ایشون هیچی نمیگن به خانوادش و از من توقع دارن که حتی ناراحت هم نشم
تصمیم به جدایی گرفتم چون کل روز و شب من شده غصه و اختلاف
میخواستم بدونم چه جوری باید اقدام کنم و اینکه طبق قانون حضانت پسرم تا 7 سال با من بعد از 7 سال چه اتفاقی میوفته و بچه رو از من میگیرن؟؟؟
و اینکه ایا ممکنه همین ابتدا بچه رو از من بگیرن؟؟؟ من خانه دار هستم ممکنه ایم تاثیر داشته باشه تو روند حضانت؟؟؟ لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،تا7ساله درحضانت شمااست،دراین مدت اگرصلاحیت نگهداری راازدست بدهیدازحضانت شماخارج میشود