مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام خسته نباشید. ممنونم از وکلای محترم که باصبوری پرسش هارو پاسخ میدن.
من دیگه نمیتونم با همسرم زندگی کنم و اینو خودشم میدونه بخاطره مسائلی تو مدت زمان کم اتفاق افتاده.
حالا هم ک یه بچه ی 3ماه دارم
وقتی حرف از رفتن میشه شوهرم میگه خودت برو بچه رو نمیدم.حالا سوال من اینه که اگه خودم برم (درحالی که شوهرم از رفتنم خبر داره) ولی چون بچه رو نمیده منم با خودم نبرم
وبعدش درخواست طلاق بدم آیا دادگاه حضانت بچه رو تا 7سال به من میده؟یا نه؟این نکته رو هم بگم خانواده ی من شمال هستن و من یه استان دیگه زندگی میکنم.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی به شما میدهند اما از شهر محل زندگی مشترک بیرون نمیتوانید ببرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حضانت تا هفت سالگی با مادر و بعد از آن با پدر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بچه را ببرید و حضانت تا 7 سالگی با شما است