مشاوره حقوقی رایگان - درمورد طلاق زوجه

همسرم بنده رفته شاهد از اقوام افتحا کرده این اعتیاد دارد و مواد فروشی میکند شاهد رو یاد داده بگید این امضا کنید معتاد هست و مواد فروشی میکند. خودشم ب ناحق گفت این تعادل روحی و روانی ندارد .موقع جلسه رسیدگی گوشیم خراب بود من نفهمیدم برم تاموقع غیابی صادر شده بود من گوشی مو درست کردم دیدم رای غیابی صادرشده اما مهلت تموم شده بود خارج مهلت واسه دیوان زدم قاضی رد فرجام خواهی صادر کرد این قرار ظرف بیست روز قابل شکایت دیوان می باشد منم اعتراض زدم ب دیوان حالا آمده شکایت من رد شده اسم شاهد نوشتند و شاهد گفتند این معتاد و مواد فروشی میکند .همسرم گفته تعادل روحی روانی ندارد.تو دادنامه دادگاه بدوی ک غیابی صادرشده بود نوشته نبود تعادل روحی نداره فقط نوشته بود گواهان گفتند این اعتیاد دارد اسم مواد فروشی هم نبود چوری میشه تو دادنامه دیوان نوشتند تعادل روحی ندارد و شاهد ها گفتند مواد فروشی هست و معتاد درصورتی ک من اصلا مواد فروشی نیستم و معتاد. تعادل روحی هم دارم میشه از همسرم شکایت جداگانه بکنم گفته من تعادل روحی ندارد از شاهد ها هم شکایت کرد سو پیشنه هم گرفته اصلا سابقه زندان ندارم ب ناحق شاهدت دادند اگ راهی دارین راهنمایی کنید با تشکر از وکلای محترم

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام نهایتا محکوم شده اید و بدین معناست که شهادت پذیرفته شده و درست بوده است