مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت مستوجب تعزیر

سلام‌وقت بخیر
من یک‌ماه پیش از حیاط محوطه ای کا شرکت ما از اونجا سوله اجاره کرده یک‌دست جعبه بکس برداشتم‌ چون 4 روز شرکت تعطیل بود بردم‌خونه کارای ماشین و کردم یکشنبه صبح که برگشتیم‌ سرکار گفتن انگار از اینجا وسایل بردن‌ دست کیه گفتم ی جعبه بکس دست منه که تو ماشینه بعد چک کردن دروربینا چک کردن دیدن که اره ماشین من پیش اون جعبه ابزاره که ب گفته خودشون توش ب ارزش 70 ملیون ابزار بوده پارکه البته من تو اون روز جعبه ماشینم و تمیز کردم سروته کردم که پشت ماشین ب سمت باغچه باشه چون توش پر از اشغال بود تو فیلم دوربین هم‌مشخصه که من دارم موکت جعبه و تمیز میکنم الان دادیاری میگه تو پشت ماشین هستی و 9 بار سایه ات افتاده که خم و راست شدی و هربار دو تا وسیله تو ماشین گذاشتی که تو جعبه خودم آچار چرخ موکت کف جعبه کیسه ابزار خودم کاپشن کارم و خرت و پرت که خودمم صنعت کارم میگه تو از اوتجا 7 تا 8 قلم که نام برده اعم از سنگ فرز بزرگ‌2تا دریل کوچیک 1 عدد 3تا بکس بادی میگن گم شده که دادیار ب استناد سایه و.... جلو اونا میگفت تو ب داشتی اگاهی هم‌تحقیقات رفته الان برام‌ابلاغیه اومده که برای اخرین دفاع توی دادگاه حاضر شو من همون روز اون‌جعبه بکس و تحویل کلانتری محل دادم هیچ‌سابقه کیفری هم‌ندارم‌ چون واقعا هم قصدم سرقت نبوده چون قبل اینکه بگن شکایت کردن من گفتم اره 4 شنبه رفتنی جعبه بکس و بردم الان‌افتادم‌توی این درد سر من زندگیم‌ داره سر این‌موضوع نابود میشهالان بعد از تحقیقات اگاهی دیروز برام ابلاغیه اومده که برای اخرین دفاع حاصر بشید موضوع ابلاغیه:احضاریه تعیین‌مهلت جهت انجام کاری برایه شخص ذی سمت و مرتبط
اخذاخرین دفاع در دعوی فلانی ب طرفیت ما که دو نفر هستیم (اونم بعدا اوردن )مبنی بر سرقت مستجوب حاضر بشین تا موعد مقرر منم گفتم ‌ه بوکس و بردم قبل اینکه شکایت کنی گفتم‌دست منه میگه باقی لوازم و برگردون رضایت بدم‌ هیچگونه سو سابقه ای هم‌ندارم من متاهلم و دوتا پسر بچه دارم لطفا اگه این و میبینید ی نطری بدین من سر در نمیارم پولی هم‌که بخوام وکیل بگیرم‌ندارم یعنی منو میندازن زندان سایه من که جعبه و تمیز میکنم عدله برای اثبات جرم میشه که من محکوم بشم و حکم دولتی منو بگیره و سوسابقه بشه برام

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام واقعا همکاران فرصت خواندن این مطلب راندارند لطفا از مشاوره تلفنی استفاده نمایید. تا حق دیگران هم ضایع نشود