مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام و عرض ادب
بنده چند مدت پیش یک قطعه زمین از تعاونی ... شیراز خریداری نمودم که بعد از چند ماه منابع طبیعی استان فارس ادعا نموده که این قطعه (و البته به همراه حدود 200 قطعه دیگر) در محدوده اراضی ملی بوده و متعلق به منابع طبیعی است. لازم به ذکر است کلیه زمین های این محدوده دارای سند سیم و سرب بوده و اداره ثبت نیز از صدور سند تک برگ خودداری می نماید.
حال از آنجا که این زمین بصورت وکالتی از ابتدا تاکنون خرید و فروش شده است و بنده نفر سوم می باشم (یعنی بنده از فروشنده بعنوان نفر دوم بصورت وکالتی زمین را خریداری نموده ام و فروشنده نیز از نفر اول با وکالت زمین را خریداری نموده است و در حال حاضر سند زمین به نام فروشنده اول می باشد)، اگر بنده بعنوان نفر سوم از نفر دوم شکایت کنم و او نیز از نفر اول شکایت کند، آیا دادگاه حق بنده را بصورت مجزا از نفر دوم مطالبه می کند یا باید بنده منتظر مشخص شدن نتیجه شکایت نفر دوم از اول بمانم؟
ممنون میشم اگر بنده را راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

هر کس از ید ماقبل خود حق خود را مطالبه می نماید به این مفهوم که دادگاه فروشنده نفر دوم را در مقابل شما بدهکار و ایشان را در مقابل نفر اول طلبکار می دانند

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما میتوانید از ید ماقبل خود شکایت نمایید .ارائه دادخواست از ناحیه شما نیاز به بررسی همه جوانب مسله هست توصیه میشود کار خود را به یک وکیل حاذق بسپارید

یک وکیل

سلام
مخلص فرموده های دوستان گرام این است که شما می بایست سلسله مراتب را رعایت نمایید
چون طرح دعوی شما تخصصی است و ترتیب خواندگان شرط درست رسیدگی از سوی دادگاه می باشد لذا حتما به یکی از همکاران مراجعه و یا در صورت تمایل با بنده تماس بگیرین