مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

باسلام احترام،
چنانچه در متن مبایعه نامه ملک به جزییات ثمن معامله اشاره نشود و فقط این عبارت درج شود ( ثمن مورد توافق طرفین به وجه رایج جمهوری اسلامی ایران تماماً فی المجلس از سوی خریدار تحویل فروشنده گردید ) آیا چون مقدار ثمن جزئاً و کلاً اشاره نگردیده خدشه ای در صحت مبایعه نامه یا معامله فوق وارد میشود؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر ثمن کلا قابل تعیین نبوده و در توافق میزان آن مشخص نشده باشد، عقد مخدوش است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات شما اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک واخذ توضیحات بیشتر از شما و گفتگوی متقابل خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در این حالت چون گفته شده فی المجلس تماما تقدیم شده موردی ندارد

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

بله قطعا ایراد دارد بیع پس از تعیین مبیع و ثمن برقرار می شود لذا اگر ثمن معلوم نگردیده باشد ، در اینصورت بیعی نیز واقع نگردیده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در عقد بیع و در مبایعه باید ثمن معامله صریحا ذکر گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله عوصین باید معلوم باشد. معامله غرری و باطل است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ثمن معامله باید مشخص باشد نه مشروط و معلق