مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تمکین

با سلام. من خانمی هستم که 4 ماه پیش منزل رو به علت طلاق گرفتن بابت بچه دار نشدن همسرم ترک کردم مراحل طلاق طول کشیده و اولین نوبت رسیدگی 6 ماه بعد از اقدام به درخواست طلاق است در این مدت همسرم دادخواست تمکین داده. البته روزی که منزل رو ترک کردم با ضرب و شتم همسرم بوده ولی شواهدی برای اثبات ندارم غیر از در شکسته و شاید همسایه ... فی الحال اگر برای دادگاه تمکین که ابلاغیه اومده حاضر نشم در سیر پرونده طلاق من تاثیر گذار است یا نه ؟ و روی نظر قاضی پرونده که یکی هست در هر دو مورد اثر داره رفتن و نرفتنم یا محکوم شدن بابت تمکین ؟؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .اگر دلیل شما برا طلاق کافی باشد تاثیری ندارد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر عدم تمکین بخورید نفقه تعلق نمیگیرد شما نیا به مشورت با یک وکیل را دارید تا از حقتان دفاع کنید و لایحه دفاعیه خوب نوشته شود .