مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و درخواست مهریه

سلام خسته نباشید.من مدت 2سال عقد کردم ولی همسرم به دلایل مختلف قهر میکنه و الان دوماهه ازش خبری ندارم و ایشون از ایران رفتن از طریق تیم ملی. من چجوری میتوانم در خواست طلاق بدم و مهریه بگیرم بدون حضور ایشون؟ ایا امکان همچین کاری هست. حتی اگر به ایران بازنگردد؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

درود
فعلا که دادخواست طلاق نمیتونید بدید ولی فوری در خصوص مهریه و نفقه اقدام کنید غیابی رای میگیرید و اگه اموالی داشت توقیف میکنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بابت مهریه و نفقه اقدام کنید برای طلاق هم میشود .راهکار وجود دارد