مشاوره حقوقی رایگان - غرامت و دیه

باسلام. پدر بنده در سال 1390بازنشسته شد و به اسرار کارفرما دوباره مشغول کار شد در کارخانه آجرپزی تا 15 روز پیش که در حین کار به طور ناگهانی فوت کردن. خواهشا راهنمایی کنید که ما چگونه میتوانیم حق و حقوق این
6 سال کار را بعد از بازنشستگی را بگیریم. درضمن علت فوت هنوز از طرف پزشکی قانونی نیامده. کارفرما مسئولیتی دارد یا نه
آیا میتوانیم غرامتی و یا خرج و مخارج کفن و
دفن و مراسمات تا شب هفتم را گرفت حدود بیست میلیون تومان شده که قرض گرفتیم وضعیت خوبی نداریم ... تورا خدا راهنمایی کنید ممنونم.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام اگر پدر شما در اثر مرگ طبیعی فوت نموده باشند که کارفرما مسوولیتی ندارد اما اگر شرایط کاری مناسب طبق قانون تامین اجتماعی فراهم نبوده و علت مرگ شرایط حادثه ساز کارگاه بوده باشد کارفرما مقصر است که اولیای دم باید در دادسرای محل وقوع حادثه شکایت کنند.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما شکایت در دادسرای مربوطه بنمایید و با ارجاع امر به کارشناسی علت حادثه و میزان تقصیر کارفرما و کارگر تعیین خواهد شد