مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام خسته نباشید خدمت شما بزرگواران
من درخواست طلب مهریه کردم در رای اول این بوده که آقاباید تمام مهریه را پرداخت کند و20روزمهلت اعتراض داشت و آقا درخواست اعسارکرد و دادگاه روزی را برای حضور شاهدین مشخص کرد ولی در آن روز آقا تشریف نیورد وبرای ما این ابلاغ نهایی آمده
پرونده به شعبه حل اختلاف ارسال شده میخواستم بدونم این به چه معناست یعنی اعسار رد شده و دیگر نمی تواند درخواست اعسارکند
ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا ابلاغ شورا برای موضوع دیگری است
اگر زوج حاضر نشه اعسار رد میشه و بعد از قطعیت رای اعسار می توانید توقیف اموال بگیرید و اگر اموالی نداشت حکم جلب

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرونده به منظور صلح و سازش به شورا ارجاع شده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با نیامدن شهود و شهادت بر اعسار قطعا اعسار رد میشود اما مجدد می تواند درخواست اعسار کند چون اعسار امری حادث است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده شما برای صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارسال گردیده است و تصمیم فعلاً اتخاذ نشده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرونده برای صلح و سازش در مورد مهریه صادر شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده شما جهت ایجاد صلح و سازش به شورا ارسال شده ودر صورتیکه همسر شما شاهدین را حاضر نکرده به احتمال قوی اعسار ایشان رد میشود ولی مجدد میتواند دادخواست دهد

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله اعسار رد شده اما ایشان می تواند دوباره درخواست اعسار بدهند

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام مجددا میتواند دادخواست اعسار دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زوج در جلسه دادگاه اعسار حاضر نشده چون خواهان بود دعوا رد خواهد شد . اما مانع طرح مجدد اعسار نیست. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
اعسارشان در این پرونده رد شده ولی باز هم می توانند درخواست اعسار در پرونده دیگری بدهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود پرونده شما برای صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارسال گردیده است و تصمیم فعلاً اتخاذ نشده است .

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.پرونده جهت سازش به شورا ارجاع شده است و نهایتا پس از جلسه شورا رای صادر میشه.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت صلح و سازش می باشد . اصولا باید رد شود
امکان طرح مجدد اعسار می باشد

یک وکیل

سلام هر زمان خواهان اعسار بخواهد میتواند مجدد تقاضای اعسار مطرح نماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

فرايند مختلفي ممكن است
به شورا مراجعه نماييد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام احتمالا جهت سازش