مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام من یک پلاک آزاد دارم نمیخوام اون روروی این ماشین که وقت پلاک گرفتم نصب کنم نوبت گرفتم واسه شنبه اون پلاک رومیخوام واسه یه ماشین دیگه دارم واسه اون هنوز نوبت نگرفتم الان به من یه پلاک جدید میدن یا باید قبلیه رو نصبش کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتونید درخواست پلاک جدید بدید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام با مسول پلاک صحبت کنید اما معمولا همین پلاک به شما داده می شود

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

چون پلاک بنامتون هست همون ر‌ نصب می کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قبلی آزاد باشد آن را نصب میکنند. اما شاید اگر درخواست کنید قبول کنند

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در صورتیکه از تاریخ فک پلاک قبلی بیش از یکسال نگذشته باشد، همین پلاک روی اولین خودرو شما نصب می شود و قابل انتخاب نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از مرکز تعویض پلاک بپرسید سوال حقوقی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر بیش از یکسال گذشته باشد پلاک جدید می دهند اگر خیر درخواست دهید شاید موافقت شد

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

با توجه به درخواست خودتان به اپراتور پلاک صادر می‌شود