مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

با سلام وخسته نباشید من مدت یک سال ازدواج کردم وتو عقد هستیم یک ماه پیش خانم خونه ما بود برای کاری بیرون رفتم و خانمم تنها بود موقع برگشتن پسر داییمو دیدم از خونه ما میرفت به خانمم شک کردم و ناراحت شدم بردمشون خونه پدرشون و دیگه نرفتم پیشش الان شلواری که همون روز پوشیده بودن رو نگاه کردم چیزی روش ریخته که حالت اسپرم انسانه من برای اثبات اینکه این مایع اسپرم است چیکار باید بکنم ممنون میشم راهنماییم کنید سپاس

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

کاری نمیتوان کرد .برای اثبات نیاز به دلایل موجه دیگر می باشد