مشاوره حقوقی رایگان - باز پس گرفتن سند خانه ام

مدت چهار ساله که چندین خانواده ایم توسط اشخاصی خاطی و کلاهبردار از روی سند خونه هامون با گول زدن ما رفتند و وام از روی سند ما که به نام خودشون یواشکی وکالت فروش زدند از بانک گرفتند. الان از باندشون چند نفر رو گرفتند و منتظر رای آخر قاضی هستیم ولی متاسفانه مثلا سند خونه منو که به نام خودشون زدند داره دست به دست می‌کنند و نفر جدیدی که سند خونه من دستشه رفته شکایت کرده که چرا خونه منو تحویلم نمیدید با این معضل من چکار کنم من که منتظر رای دادگاه تهرانم اینا از کرج برام اخطار می‌فرستند. ممنونم اگه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما قانونا مالک باشید تمام اسناد قابل ابطال است

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

به دادگاه کرج مراجعه کنید و اطلاع بدید پرونده کیفری در جریان رسیدگی هستش

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اثبات کلاهبرداری می توانید دادخواست بطلان معامله و ابطال سند بدهید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
برای جلوگیری از نقل و انتقال میتونید دستور موقت بگیرید و یا بعنوان ثالث وارد پرونده ای بشید که جز طرفین دعوا نبوده اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به دادگاه کرج مراجعه
نمایید با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق
حقوقی ، موضوع را شرح بدهید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شماره و موضوع پرونده تهران را با لایحه به اطلاع دادگاه کرج برسانید