مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک

سلام خسته نباشی. من یه مادربزرگ پیر دارم که عمه بنده اون مادر بزرگ منو برده ازش وکالت گرفت که فهمیدم رفتیم باطل کردیم الان سند خونه مادر بزرگم دستش هست و دو دانگ از خونه را بنام خودش بعد الان سند خونه مادر بزرگ منو نمیده میخواستیم ببینم مادر بزرگم باید چه شکایتی بکنه ؟ مرسی

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باارایه ادله ای دادخواست استرداد دهید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام شکایت سو استفاده از ضعف انتقال مال غیر را مطرح نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر از اسناد منگوله دار قدیمی است باید با طی مراحلی در ثبت سند تگ‌برگ‌به میزان سهم مادر بزرگ‌گرفته شود.اما اگر سند تک برگ‌مادر بزرگ دست عمه است دادخواست استرداد سند دهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست استرداد سند مطرح نمایید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر امانت بوده باید شکایت خیانت در امانت کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دو دانگ سند را به نام خودش کرده باید ابطال این سند را هم درخواست نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد سند بدهید اگر غیر قانونی دو دانگ را به اسم خود کرده هم ابطال سند را درخواست کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر دو دانگ را به نام خود انتقال داده
باید ابتدا دادخواست اثبات حجر را مطرح نمایید و سپس دادخواست و ابطال انتقال سند رسمی و است

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام
میتونن تشریف ببرن المثنی تقاضا نمایند و اعلام مفقودی کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر دو دانگ سند را به نام خودش کرده باید ابطال این سند را هم درخواست نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید اعلام مفقودی داده سند المثنی دریافت نمایید
یا دادخواست استرداد سند از طریق دادگاه مطرح کنید
اگر نسبت به دو دانگ معترض هستید اثبات حجر و بطلان ان را مطرح نمایید