مشاوره حقوقی رایگان - سند منزل

سلام وقتتون بخیر..پدرم 3 دانگ خانه رو ب صورت صلح به بنده دادن و سند تک برگ برای من ارسال شد .پدرم در قید حیاط هستن ..آیا درصورت پشیمانی ایشون میتونن 3 دانگ رو در غیاب بنده لغو کنن؟؟ ممنون از پاسخگویی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در صلحنامه حق فسخ پیش بینی شده باشد امکان فسخ قرارداد صلح وجود دارد.
اگر شرط فسخ نباشد به هیچ عنوان امکان فسخ قرارداد وجود ندارد و قرارداد صلح لازم است.

رامین مرادقلی

رامین مرادقلی :

با سلام و احترام ، اگر در صلحنامه پدر حق فسخ داشته باشد بله امکان برهم زدن صلحنامه وجود خواهد داشت در غیراینصورت خیر .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ اصولا در قرارداد های صلح عمری که دفتر اسناد رسمی تنظیم می شود ، در پشت سند یا به عبارت دیگر در ظهر سند و در قسمت توضیحات ، حق فسخ برای شخصی که صلح کرده است ، برقرار می کنند . بنابراین پدر شما می تواند در غیاب شما ، اگر شرایط فوق رقم خورده باشد ، ملک را برای خودشان برگردانند .

حمیدرضا حاجتی

حمیدرضا حاجتی :

صلح کردند یا هبه کردند؟
متن قرارداد بسیار مهم هست در جواب سوال شما.
متن رو حتما بفرستید برای وکیل که بتونه درست شما رو راهنمایی کند.