مشاوره حقوقی رایگان - تغییر سن برای ازدواج

سلام خسته نباشید بنده متولد 82.1.30هستم و خانومی که قصد گرفتنش رو دارم متولد80هست و سر این موضوع به مشکل خوردیم میخواستم ببینم میشه تاریخ تولدم رو به 78.1.30 تغییر بدم چون واقعا به مشکل خوردم و نمیتونم کاری کنم فقط چهار سال بیشتر کنم به قیافمم میخوره همه بهم میگن اصلا بهت نمیخوره 82 باشی میخواستم ببنیم میشه راهنماییم کنید هرچه قدر هم هزینش باشه تقدیم میکنم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .کاهش سن وافزایش سن به قیافه افراد نیست.بایستی قضیه را اثبات نمایید می توانید دادخواست دهید...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با دلایل محکمه پسند از طریق دادگاه دادخواست دهید