مشاوره حقوقی رایگان - هزینه بازسازی ساختمان

درود برشما
بنده در ساختمانی 19 واحدی با متراژهای مختلف ساکن هستم برای بازسازی نمای ساختمان و درب پارکینگ و کف حیاط هزینه پرداختی بین همسایگان یکسان تقسیم میشود یا برحسب متراژ واحدها ؟

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اصولا متراژ مگر اینکه مالکین توافق دیگری داشته باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون باید بر اساس متراژ محاسبه شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا برحسب متراژ تعیین می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هزینه نمای ساختمان به نسبت مساحت اختصاصی خواهد بود ولی هزینه درب پارکینگ و کف حیاط به صورت مساوی خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هزینه های مشاعات به صورت برابر میباشد مگر انکه در قرارداد به گونه ای دیگر توافق شده باشد ولی هزینه نمای ساختمان بر اساس متراژ است

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام در مورد مشاعات ساختمان همه مالکین درپرداخت هزینه ها مساوی هستند

راحله کیانی

سرکار خانم راحله کیانی :

هزینه مشاعات بصورت مساوی بین ساکنین تقسیم میشود مگر اینکه توافقی صورت بگیرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر توافقی نباشد بر اساس متراژ محاسبه میشود