مشاوره حقوقی رایگان - سفید کردن شناسنامه و گفتن عقد گذشته به خواستگا ر بعدی

سلام بعد از طلاق توافقی که دختر باکره است چگونه می توان شناسنامه را سفید کرد
آیا در طلاقی که هیچ رابطه بدنی و روحی بین دختر و پسر برقرار نبوده واز اول به خاطر مریضی پسر رابطه ایجاد نشده و زوجین هرگز هم بستری نداشتند و در کنار هم نبوده اند و هر کدام در شهر دیگری بوده اند بعد سفید شدن شناسنامه باید در هنگام عقد ازدواج قبلی دختر را گفت ؟؟؟؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

اگر دختر باکره باشد اسم همسر از شناسنامه پاک میشود و گفتن به خواستگار بعدی هم به تسخیص خودتان است

یک وکیل

با مراجعه به ثبت احوال اسم زوج حذف کنید