مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام و خسته نباشید. مادر اینجانب بعد از 42 سال زندگی بعلت رفتارهای زشت و زننده و انواع و اقسام توهین ها به خود و خانواده مادرم و هر روز دعواهای الکی از طرف پدرم از خانه خارج شده و اکنون پدرم بعد از 20 روز متوسل به شکایت به عدم تمکین کرده است. حال تکلیف چیه و چه باید کرد. ضمن اینکه دادخواستی که از طرف پدرم شده به حکم بازگشت ظرف 3 روز از طرف دادگاه اعلام شده.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

در صورت عدم تمکین فقط به مادرتان نفقه تعلق نمیگیرد نیاز به برگشت نیست