مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دفترچه بیمه

سلام وقتتون بخیروخوش
من دختری 35 ساله هستم و به دلایلی پدر و مادرم جدا شده اند و من همراه مادر هستم و دسترسی به پدرم ندارم
پدر تجدید فراش کرده اند.
سوال من این است
چگونه میتوانم بدون حضور پدرم دفترچه بیمه خود را از ارتش تمدید کنم در صورتی که دفترچه بیمه ای هم ندارم از راهنمایی شما متشکرم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام بایدبه خدمات درمانی نیروهای مسلح جنب پل سیدخندان کناروزارت دفاع مراجعه کنید ، ضمنا مدارک لازم خصوصا دفترچه قدیمی مادر یا پدر ویاکپی آن راداشته باشید تابه راحتی پرونده پدرپیداشود چون دخترزمانی که مجردباشد میتواندازدفترچه درمانی استفاده کند،،،توضیحااینکه بعدازفوت پدر ،شمابه نسبت سهم الارث می توانید ازحقوق پدردریافت کنید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اولین صدور دفتر چه باید توسط سرپرست باشد.ولاغیر.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پدر شما باید در این خصوص ادام نمایند و شما به تنهایی نمی توانید دفترچه بیمه دریافت دارید چراکه ولایت پدر در هر شرایطی بر روابط اولاد مستولی می باشد و شما بیمه شده تحت سرپرستی وی می باشید ضمنن ممکن است مشمول سن هم در این خصوص قرار گیرید