مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو

با توجه به اینکه بنده با خانومی به مدت 6 ماه نامزد بودم و خودرویی خریداری کردم که طبق قولنامه که روی یک برگه a4 ثبت شده خریدار را بنده قید کردند و در متن مکتوب شده خریدار آقای ... هستن و خودرو با اجازه ی ایشان به نام خانوم فلانی که نامزد ایشان معرفی شده تعویض پلاک می گردد.
خودرو به نام خانوم تعویض پلاک شد ولی سند خودرو به نامشون زده نشد و ایشون متواری شدند
بنده پس از اقدام نامه توقیف ماشینو گرفتم
الان میخواستم بدونم ماشین به من بر میگرده یا وجه ماشین به بنده انتقال داده میشه؟
ممنون

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، اینکه ماشین به نام شما برمی گردد یا بستگی به دلایل و مدارک طرفین دارد. اینکه سند ماشین به نام شما می باشد می تواند از دلایل مثبته باشد.