مشاوره حقوقی رایگان - اجاره به مستاجر

سلام وقت بخیر وعرض ارادت وخسته نباشی خدمت شما عزیزان ببخشید ما ملکی که میشه گفت پارکینگ حساب میشه تقریبا ولی بر خیابونه وحتی میشه بعنوان مغازه ازش استفاده کرد رو در تاریخ 1/3/1400 به فردی که ما رو بهترین دوستش ومثل برادریم واز اینجور حرفا... از ما اجاره کرد در بنگاه قرارداد نوشته شاهد امضاء کرده برای پول پیش ما 5میلون در نظر گرفتیم وماهی یک میلیون اجاره این آقا به من گفت داداش به من دو ماه وقت بده پیشو ندارم بهت میدم این از این مام گفتیم اشکال نداره باشه بعد تو قرار داد ما اینجا رو به اسم انبار به این آقا اجاره دادیم که حالا باز میکردن ومثل مغازه جنس میفروخت رنگ وابزار خلاصه دوماه گذشت دوتا اجاره رو دادن ماهی یک تومن خوب من رفتم سر دو ماه بهش گفتم برادر پول پیشو بده شروع کرد به ندارم وکار نکردم واز اینجور حرفا گفتیم باشه اشکال نداره گذشت سر هر ماه مارفتیم گفتیم اجاره گفت ندارم ایشون فقط دو ماه اجاره داد نه پول پیش داد نه بقیه اجاره رو الان میشه5ماه اجاره نداده و الان از همون ماه دوم مغازه نیومد یا اگه اومد نیم ساعت الان یه چند ماهیه که اصلا نمیاد به نظر کارشناسان محترم بخدا ما از خیر پول پیش واجاره هم گذشتیم فقط میخوایم یجوری بلندش کنیم لطف کنید مرحمت کنید منو راهنمایی کنید بهتره الان برم شکایت کنم یا بگذاریم تاریخ قراردادش تموم بشه آیا تاریخ قراردادش برسه من میتونم به راحتی حکم تخیله بگیرم با سپاس فراوان از شما عزیزان اینجور ادامها هستند که اطمینان وجوان مردی رو کمرنگ می‌کنن
ما هیچی از این آقا نمیخوایم نه اجاره نه پول پیش میگیم عزیز بلند شو ما اشتباه کردیم دستت رو گرفتم نذاشتیم وسایل بمونه تو خیابون خلاصه لطفا منو راهنمایی کنید ممنون متشکرم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما بعد از انقضای مهلت اجاره میتوانید دادخواست تخلیه دهید و نسبت به پلمپ ان مکان اقدام و اموال موجود را به نفع خود توقیف نمایید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید