مشاوره حقوقی رایگان - پلیس فتا

خانم بنده ترک منزل نموده،دادخواست داده که تصاویرش درفضای مجازی پخش میشه،برای من ابلاغیه اومدبه عنوان مطلع رفتم شعبه ،دادیارازمن گوشی تلفنم خواست،من قبلش اونو توماشین گذاشته بودم و تحویل نداده بودم،نامه دادگوشیم را فرداش بردم پلیس فتا،قبلش گوشیم رافلش کرده بودم،پلیس فتایک هفته گوشی من را نگه داشت ،یک ماه گذشته پرونده مختومه شده است و تو ثنا جزء پرونده های مختومه می باشد،
سوال:
1_آیا واقعا پرونده مختومه شده است؟یا فقط برای حفظ ظاهر این کارراکرده اند؟
2_شکایت خانوم بنده به طرفیت ناشناس بوده و من به عنوان مطلع رفتم،چرا دادیار ازمن گوشیم را خواست و دید که همراهم نیست ،ازمن نوشته گرفت که حتما گوشیم را ببرم پلیس فتا. پخش عکس خانوم بنده ارتباطی به من نداشته،آیا دادیار می توانست من را متهم به این کار کند؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام بله پرونده مختومه شده و مشکلی برای شما نیست چون بعنوان مطلع احظار شده اید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما در مظان اتهام قرار داشته ایید ولیکن به عنوان مطلع دعوت شده بودید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمانی که پرونده قرار منع تعقیب یا جلب به دادسرای صادر بشه پرونده مختومه میشه و اگر قرار جلب به دادرسی باشه ارسال میشه دادگاه مجدد ثبت میشه و جهت رسیدگی و محاکمه ابلاغ میاد.
احتمالا منع تعقیب صادر شده