مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری جهت اخذ وام

سلام 2 سال پیش جهت اخذ وام بصورت صوری سند منزل مادرم را به نام زدم و بعد من به بانک انتقال دادم هیچ وجهی جابجا نشد و پول وام هم به حساب من واریز شد حال بعد از دو سال همسرم مهریه اجرا گذاشته و مدعی شده خانه مال بنده است در صورتی دفترخانه کاملا میداند که معامله ما صوری بوده و هیچ قصدی برای معامله نبوده ایا میتواند ملک مادرم را تصاحب نماید ضمنا چون خواهرم میخواست سند به نامش شود من وام را فک کردم که از رهن در اید مادرم ملک را یک سال قبل به خواهرم فروخت و قولنامه دستی و خانگی نوشته اند و سند ملک را مادرم به خواهرم انتقال داده است حال این زن ادعا کرده معامله مادر و خواهرم صوری است
ممنون میشم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

خواهر شما بايد معترض ثالث شود بهتر است از سيستم مشاوره سايت استفاده نماييد

محسن رضایی

جناب آقای محسن رضایی :

معامله صوری باطل است واگر توقیف شده خواهر شما بعنوان اعتراض ثالث اجرایی اعتراض بزاره وادعا کنه ملک بنام ایشان میباشد وثمن معامله هم پردتخت شده وتقاضای رفع توقیف ملک را بخواهد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتون علیه شما دادخواست ابطال معامله صوری بدهد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام مدارک و مستنداتتان نیاز به بررسی دارد. ولی مقدمتا با اثبات صوری بودن معامله مادر و خواهرتان ،امکان توقیف ملک وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه توضیحات شما ، جهت
اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی
مدارک و اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مادرتون علیه شما دادخواست ابطال معامله صوری بدهد