مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام
ببخشید برای تغییر نام منظور از فراوانی نام چیه؟
یعنی اینکه من که الان 20 سالمه و اسمم سمیه هست اگر بخوام اسمم رو عوض کنم و بزارم پردیس و فراوانی اسم پردیس از سمیه کمتر باشه نمیتونم اسمم رو پردیس بزارم؟؟؟
ممنون میشم توضیح بدین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یعنی اینکه فراوانی اسم که انتخاب نموده اید باید بالاتر از اسم فعلی شما باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت تماس بگیرید.