مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلای توقیف شده

سلام. من در دوران نامزدی هستم یعنی عقد کردیم وباکره ام.نامزدم درخواست طلاق داده80گرم طلادست من داشت به دست اسناد توقیف کردیم.الان برادرش از ما شکایت کرده بعنوان استرداد مال.درصورتی که تو هیچکدوم ازخریدها برادرش تشریف نیاورده.ایا میتونن بگیرن ازم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

کادوها و طلاجاتی که در ایام عقد داده میشه قابل استرداده

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

خیر شاکی بایستی ذی سمت باشدولژ درصورتی که نامزدتان دادخواست راشخصابه طرفیت شمامطرح نمایدقابل استرداد می باشد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

طلاهایی که بعنوان هدیه بوده قابل استرداده اما همانهارا بابت مهریه میتوانید توقیف و برداشت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف ادعا کافی نیست باید دید چه دلیل محکمه پسندی دارند