مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

بنده مدت دو سال در یک فروشگاه مشغول به کار بودم به عنوان مدیر داخلی البته بدون هیچگونه قرارداد کتبی بعد از مدتت دوسال بنا به دلیلی از سمت خود کناره گیری کردم بعد از سه ماه مالک فروشگاه از طریق وکیلش یک اظهار نامه ای برای من ارسال کرده اند که در آن ذکر شده بود بنده امین ایشان بوده ام و الان 40 میلیون خسارت به اموال ایشان وارد شده و جنس کمه طبق اسناد حسابداری و انبار گردانی و بنده باید جوابگو باشم باتوجه به این که من سه ماه اونجا کار نمی کنم و هیچ قرارداد کتبی مبنی برا اینکه من مسئول جنس هستم وجود نداره و این ادعای صاحب فروشگاه می تواند به شکایت برسد؟ جوابیه اظهار نامه باید چگونه باشد در این مورد؟ اصلا جواب بدم یا نه؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نیاز به جواب نیست ولی از طریق شاهد میتوانند شما را محکوم کنند.