مشاوره حقوقی رایگان - همسر من بهم پیشنهاد طلاق داده و پولی بمن بدهد

الان چن دوقتی است که زنم بهونه ی بچه اش وبه فکراینکه،من بچه مو میخوام و تو نرو سرکارو بقیه داستان تا روز که زنم بمن پیشنهاد داد تابمن مبلغی پول بدهد تامن رو طلاق ویاحق طلاق بدهم،ولی ازآنجاکه من همیشه کنجکاوبودم دلیلش راپرسیدم وگفت بچه ام،ولی نبود یه داستانی که پیش آمد دستمال کاغذی خونه ی مابزرگ وتازه بازشده،بوددیدم درعرض3روزدستمال کاغذی تمام وازبین رفته بودگفتم بهش گفت گریه کردم ام،وگیردادن های من جواب ندادن اوتافهمیدم کسی رواورده خونه ومن دروقفل میکردم،ونشان میذاشتم تاکسی نتواندبیادتوخونه دعوا ادامه داشت،تابه زدوخوردکشید و زنگ زدن به پدرش وبرادرانش ومن رو تهدید کردن،و بروزمیخواستن حساب منوخالی کنن،یه شب که دعوامون شدوبعدش رفتیم بخوابیم،صبح بلندشدم ودیدم کارت بانکی ام وگوشی موبایلم وکیف پولم نیستش،وباحق طلاق برده بودش خب بعداز7ساعت برگشت خانه ودیدم خنده کنان میادکه بلندشدم کوبیدمش بخاطره دزدی کردنش وازکارتم،استفاده شده بودومن رمزشواشتباهی گفتم زنم نزدیک به40باراشتباهی رمزمومیزنه،تا اینکه میگذره بعددوباره دعواکنان بمن شروع میشه واین سری نقشه هایی کشیده بودکه منوازخونه بکنه بیرون باتهدیدپدرش وداداش های بی غیرتش خب من میرم تااینکه دخترشون رومییرن ازخانه وبمن تهمت این رومیزنن که اززنت پول کشیدی بالاوغیره بدونه مدرک،خب وهمین ادامه داشت تااینکه،دخترشون ازخونه ی پدرش فرارمیکنه،ومیره والان نزدیک به4هفته اس فرارکرده وبکن نگفته ان فرارکرده ومعلوم نیستش کجاس وباکی هستش تااینکه زنگ زدوگفت خونه ی عموم ومن گفتم بروگوشی بده نبردوگفت خونه صاحب کارم هستم ودارم کارمیکنم بهش گفتم بی شرف توزن منی الان خونه ی مردغریبه داریه غلطی میکنی والان4هفته اس نیستش ومن موندم چکار کنم راهنماییم کنید بابا

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان رابطه نامشروع می توانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات ذشما جهت
اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به اخذ
توضیحات بیشتر خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با عنوان رابطه نامشروع می توانید شکایت کنید