مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری اکانت اینستاگرام

سلام . شخصی برای حدود دو سه ساعت اسم اکانتش رو به اسم من تغییر داد و از عکس من برای پروفایل خودش استفاده کرد ولی به محض این که باخبر شدم هم اسم و هم عکس پروفایل رو پاک کرد و الان دیلیت اکانت کرده امکان پیگیری هست؟ هیچ گونه پست و استوری نذاشته بود فقط عکس پروفایل

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه شخص متنبه گردیده و متوجه اشتباه خود شده است اقدامی متصور نیست