مشاوره حقوقی رایگان - اکانت حذف شده

با سلام و وقت بخیر و تشکر ویژه از تیم حقوقی عزیز بابت مشاوره رایگان ♥️
پیج اینستاگرامی که شماره و ایمیل معتبر نداشته باشد و فقط عکس یک فرد را در پروفایل خود گذاشته باشد و این اکانت فیک دیلیت اکانت دائمی شود ، قابل بازیابی هست؟ هیچگونه مزاحمت و پیام و پستی هم نداشته باشد و جرمش کپی عکس باشد .

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام‌از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعلت اینکه سرور آن خارجی است احتمالا خیر